الخميس 22 أكتوبر 2026 05:32 صـ 10 جمادى أول 1448 هـ
خط أحمر
رئيس مجلس الإدارة محمد موسى نائب رئيس مجلس الإدارة هشام موسي
رئيس مجلس الإدارة محمد موسى نائب رئيس مجلس الإدارة هشام موسي
×

محمد موسى يهاجم ”جو شو” ومحمد ناصر: خواجات بينصبوا على المشاهدين بكلام فاضي

الجمعة 26 أغسطس 2022 08:10 مـ 28 محرّم 1444 هـ
محمد موسى يهاجم ”جو شو” ومحمد ناصر: خواجات بينصبوا على المشاهدين بكلام فاضي

انفعل الإعلامي محمد موسى، على إعلام جماعة الإخوان الإرهابية، بسبب تعمدهم نشر الفوضى في مصر لنيل من الشعب المصري وبعث الرعب وإثارة الفتن بين المواطنين.
وقال محمد موسى خلال تقديم برنامج "خط أحمر" على قناة الحدث اليوم، "الحقيقة مسألة الدفاع عن مصر اللى بيزعم الإرهابي معتز مطر أنه بيتبناها هو وأمثاله من الخوجات" زي هشام عبد الحميد والواد نعناعة الشهير بـ"جو شو" والمخنث محمد ناصر فلحوص أفندي ده كلام فاضى بيضحكوا وبينصبوا به على الناس وكلنا شوفنا خنقاهم على الدولارات مع بعضهم" .
وتساءل قائلا: إزاي الناس دي في حد يسمعها أويشوفها، دلوقتي سوقك بره بنادي المثليين ماشي ما حصلش، لأن هناك المثليين والخواجات اللي زيك يا لوسي شغالين حلو قوي، دول كلهم شبكة متربطة ببعضها، أنا مش هقل أدبى زى ما بيقلوا أدبهم ومش هتكلم بطريقة مدتنية زيهم وده كحرص منى على مشاعر الناس اللي بيشوفوني دلوقتي".