الخميس 22 أكتوبر 2026 05:55 مـ 10 جمادى أول 1448 هـ
خط أحمر
رئيس مجلس الإدارة محمد موسى نائب رئيس مجلس الإدارة هشام موسي
رئيس مجلس الإدارة محمد موسى نائب رئيس مجلس الإدارة هشام موسي
×

أميرة عبيد تهاجم المتزوجات: شغالين تكسير في ”رجولة” الرجل وتقول ظالم ومفتري

الجمعة 5 أغسطس 2022 09:03 صـ 7 محرّم 1444 هـ
أميرة عبيد تهاجم المتزوجات: شغالين تكسير في ”رجولة” الرجل وتقول ظالم ومفتري

هاجمت الإعلامية أميرة عبيد، بعض السيدات المتزوجات، ياكل ست فوقي منك ليها جنة الدنيا الرضي ..اللي نفسك في ده مش هيحصل غير عند ربنا لما تموتي كده علي حسن الخاتمة فوقي كده واملي مكانك في بيتك وسندي جوزك اللي مليان عيوب زي ما انتي كمان ملينه عيوب وهو مستحملك ومستني منك الاحتواء والرضا وانتي شغالة تكسير في رجولته وفي الأخر نقول ظالم ومفتري".

وأضافت أميرة عبيد خلال تقديم برنامج "هي وهما" على قناة الحدث اليوم، لو أنتي ست بجد وبتخافي ربنا وبتسعي عشان تسعدي هيكون خاتم في صوابعك وهيكون رجل ليكي مش عليكي لأن اللي خلفته واللي ربته ست من نفس نوعك يا طمعة يا مفترية اللي بنشوفه ده طمع مش طموح الطموح بريئ منكم".

تابعت، الرجل لو عضم في قفة أمان لست والست لو مليونيرة ومن غير رجل مش هتبقي ست وفلوسها عمرها ما هتشتري الأمان والمودة والرحمة ودفئ الاسرة.. الخلاصة في جملة وحدة فقط لازم كل ست تحطها حلقة في ودنها قبل فوات الاوان ..وخصوصاً كل شطانتها قوي وبيضحك عليها ومخسرها جوزها خدي بالك وفهمي قبل ما تندمي .. إدخار الرجال أولى من إدخار المال.