فنون

أمير طعيمة: هل فيه حد من اللي هاجموا منى زكي قبل عرض المسلسل اعتذر لها؟

خط أحمر

أشاد الشاعر الغنائي أمير طعيمة بأداء فريق عمل مسلسل "تحت الوصاية" للنجمة منى زكي، حيث أعرب عن سعادته ودفاعه عن العمل وكتب في منشور عبر حسابه الشخصي على فيس بوك قائلا :" هل فيه حد من اللي هاجموا منى ذكي قبل عرض المسلسل اعتذر لها ؟

وأضاف:"هل فيه حد قال أنا اتسرعت والمسلسل ما بيهاجمش الحجاب، وإنه طلع ضرورة درامية بتعكس شكل البنت الشعبية البسيطة اللي بنشوفها كل يوم، وان الشقا اللي كان على وشها في البوستر ده له صلة بمأساتها في المسلسل ؟

وتابع:" حد اتأسف إنه هاجم عمل فني محترم هيؤدي آجلا أو عاجلا لتغيير قوانين عفى عليها الزمن بتظلم المرأة".

وواصل: "حد من اللي عنده جذور تشدد مقيتة وبيفترض ان الفنان ده كافر ووظيفته هدم المجتمع طلع وصفق لصناع العمل على وعيهم وحرفيتهم واهتمامهم بتقديم فن هادف يسعى لتغيير المجتمع للافضل ؟ الاجابة: لا ".

وأردف: "و محدش هيعتذر ولا هيرد للناس دي حقها، لأن احنا بقينا فاضيين للشتيمة والهجوم على الناس وتعويض عقد النقص اللي عندنا بمهاجمة ناس ناجحة ومؤثرة".

واختتم: " برافو كل صناع العمل من كبيركم لصغيركم، ولا عزاء للي في قلوبهم مرض.

فن فنون أخبار الفن أخبار اليوم خط أحمر
قضية رأي عامswifty
بنك مصر
بنك القاهرة