رحمة حسن تستغيث من متحرش: “بيبعتلي رسايل غريبة ومتتبع الأماكن اللي بروحها”


فتحت الفنانة رحمة حسن النيران على أحد الأشخاص التي تتعدها عليها إلكترونية، مشيرة إلى أنه يتبعها في جميع الأماكن التي تذهب إليها ويرسل لها رسائل غريبة ولأصدقائها.
شاركت رحمة حسن صورة لصفحة أحد الأشخاص على إنستجرام، وعلقت عليها في البداية: “متحرش إلكتروني.. متحرش سوشيال ميديا.. متعدي خصوصية المكان”.
وبعد تساؤلات عدد كبير من الجمهور حول ما يفعله لها هذا الشخص، روت رحمة حسن تفاصيل التعدي عليها من قبله، اذ قالت: “الشخص ده من سنتين و هو بيبعت رسايل غريبة و بيعمل حاجات غريبة وبيضايق كل صحباتي البنات لو نزل صورة او حاجه معاهم و حتي الناس اللي بشتغل معاهم او اصحابي في العادي بيدخل يدور علي الاكونتات بتعتهم و يبعتلهم اغاني و حاجات غريبة و يسال عني انا في و بروح فين و كل اصحابي مش واحد بس عمل كده مع اكتر من حد ..متتبع الاماكن اللي بروح فيها و مش عارفة بيعرف منين انا بقالي سنتين علي الحال ده اخرها المكان اللي كنت مفروض اروحه بكرة علشان شغل …!”.

.jpg)
























